EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

torsdag 25. desember 2014

RIKTIG GOD JUL


Dagene går, ukene går, månedene går og plutselig har et helt halvår forsvunnet siden sist jeg var inne her :-O Hjelp som tiden går..... Det er nå jeg virkelig kjenner hvordan det er å drive eget firma. Rekker bare ikke med alt lenger! Men jeg stortrives med jobben min :-D


Mye har skjedd siden sist jeg var her inne ;-) Nye sofaer i stua nede har det blitt til jul ;-) Gubben i huset fikk valget før jul: Enten renser du sofaene eller så bærer du dem ut å setter fyr på dem..... Noen rensing av sofaer gadd han ikke å gjøre, så da fikk han bare bære dem ut. Den ene salongen fikk nye eiere og den andre ble det et sabla sankthansbål av her ute :-D Du er "gærn" du sa gubben.... Trenger ikke fortelle meg noe jeg veit sa jeg ;-)


Å så fikk jeg lurt gubben til å bli med på å male tv-stua i 2 etasje :-D Vi to klarer dette på ei helg sa jeg til gubben..... Er så fort gjort så :-D (Male furupanel tar tid det gitt hi hi hi hi...) Mannen i mitt liv malte panel alene i flere uker, da kona jobbet ;-) Snakk om snill mann <3 Han var ikke noe særlig imponert over meg som sa at vi klarte det på en helg hi hi hi.... Å så fant jeg vedovnen jeg ville ha i 2 etasje <3 Er den ikke fin???? Det er en 150 år gammel reproduksjon som het Royal Viking fra Josef Davidssons som bare veier 280 kilo hi hi hi...... Tror du gubben gnudde hårmanken slik passe bra før han fant ut hvordan han skulle få den opp i 2 etasjen :-D Kranbil var tingen ;-)


Så skulle vi ha oss ei vedkasse da til denne vedovnen, å ente opp med en kjærlighetsbenk <3 Tro det eller ei, denne var det gubben som plukket ut hos Skrotnisse på Kongsvinger :-D Får plass til masse ved i denne.


Men gubben sliter når han skal ha ut veden da :-D Må da kunne ha noe stæsj på benken vel ;-)


Det har blitt ny arbeids bil på meg i høst. Super fornøyd med det nye fremkomstmidlet mitt <3 Har fått noen kommentarer fra gutta ;-) Lille meg i den store bilen der!!! Den er alt for stor for deg påsto gubben :-/ Å nei da, den er akkurat passe stor for lille meg ;-) Kommer meg frem overalt på jernbanen og anleggsveier :-D Den skulle ha vært rosa, men da hadde jeg vel ikke fått solgt den videre den dagen jeg skal bytte bil ha ha ha.....

Jeg og mannen i mitt liv har funnet vårt andre hjemsted nå i høst <3 Avsallar i Tyrkia, som ligger mellom Alanya og Side. Vi har planlagt hvor vi skal tilbringe alderdommen, å det måtte bli Tyrkia <3 Kort flytur, god mat, fint klima, gjestfrie tyrkere, fine strender og flotte golfbaner (Belek). Gubben er av dem som springer rundt på diverse plener og klasker baller hi hi hi.... Jeg klasker litt baller innimellom jeg også da :-D
Det ble en Penthous på oss gitt ;-) Jeg ble forelsket ved første blikk kan man vel si <3 Vi rakk å shoppe terrasse møbler og få dem levert før vi måtte vende hjem igjen til kalde nord. Gleder meg til å returnere nedover nå i januar for å se om alt det andre vi bestilte har kommet på plass..... Jeg burde vel kanskje ha bestilt meg transport på en container fra Norge for å få med meg alt nedover også ha ha ha... Men jeg får vel bare frakte litt og litt nedover for hver tur jeg tar ;-)
Tror jeg kommer til å stortrives her nede <3


Men før jeg tar turen nedover skal jeg feire en rolig jul hjemme her i Norge sammen med familien <3 Kanskje jeg får tid til å stikke innom her på bloggen flere turer i løpet av jula også ;-)

Ønsker dere alle en riktig fin romjul sammen med familie og venner <3

Juleklem fra Mona

1 kommentar:

 1. Dejligt du er tilbage på bloggen søde Mona <3
  Tillykke med de fine sofa'er mm. Det hele ser godt ud.
  Ønsker dig og din familie en fortsat god jul <3
  Juleknus fra
  Birgitte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...