EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

søndag 3. februar 2013

Pelargonia & Green Gate :-D

Sitter her å nyter stillheten :-) Det er søndag morgen, å rolig i huset........


Det er så godt å bare sitte her med kaffekoppen!


Jeg var innom blomsterbutikken før helgen, å skulle kjøpe roser! Når jeg kom inn i butikken lyste disse "Engelske pelargonia" mot meg. Det ble ingen roser...... Er svak for pelargonia :-) Måtte ha med meg to til denne nye blomsterpotte oppsatsen. Pelargonia holder seg mye lenger en roser da..... Hvis dem får vann ;-)


Før helga dukket det opp noen pakker fra Solkrogen i Danmark :-D Midt i male sirkuset mitt.... Da fikk malekosten ligge en stund ;-)


Solkrogen fører Green Gate :-D Du finner dem Her . Bestiller du for 1500,- kr så er det gratis frakt til Norge ;-) "Takk til Lilian hos Solkrogen for super service :-D"


Det som er fint med Green Gate er at du kan blande alle seriene. Dem passer så fint sammen :-) Da slipper jeg å velge en serie å samle på, kan velge litt av hver ;-)
Det som er ekstra fint, er å handle Green Gate på SALG :-D

Ønsker dere en Fin Søndag :-)

Klem Mona

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Her fant jeg visst ei driftig dame:-). Jeg legger meg til som følger og kommer tilbake på besøk, for her var det mye fint å se.
  Koselig å titte innom. Farmor

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder du viser! Herlig med alle pastellfargene ;-) Nydelige blomster og mange fine Green Gate-produkter ;-)

  Ha en super kveld! Kos deg masse!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med alle de skjønne Green Gate tingene..nyydelige er de! Jeg har sett på sånn blomsterpotteholder i metall, de er kjempefine og pelargoniane dine passet fin i den. Likte kjempegodt det du gjorde på innsiden av garderobeskapet, veldig fint ble det. Ha en flott torsdag, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Så fint det hele er Mona. Du frister jo med dine køb nu :-))
  Ha´en fin torsdag
  Klem
  Birgitte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...