Her kommer oppskrifta på Kyllingsnadder :-D
Du trenger:
- 2 grilla kyllinger
- 2 bokser med kyllingsuppe
- Saft fra en 1/2 sitron
- 1-2 ts karri
- 1 finhakket rødløk
- 1 1/2 dl Rømme eller crème fraïche
- 3-5 stilker selleri i biter
- ca. 400 gr grønnsaksblanding (brokkoli, blomkål og gulerot)
- 150 gr potetchips med paprikasmak
- 100 g revet cheddar, sveitser eller jarlsberg
Rens kyllingkjøttet for ben og skjær det opp i biter. Legg det i en ildfast form.
Bland suppe, sitronsaft, karri, løk og rømme.
Legg blandingen utover kyllingkjøttet.
Ha på selleri og grønnsaksblanding.
Til slutt legger du på revet ost og paprika potetchips. Stekes ved 175 grader i 30 minutter.
Serveres sammen med fersk loff :-D Velbekomme.....
Kyllingsnadder passer som helgekos. Jeg bruker den mye til koldtbord. Den får alltid bein å gå på ;-)
Lykke til....
Blogge klem fra Mona
Dette ser riktig godt ut.
SvarSlettSkal nok prøves i nærmeste framtid.
Ha en fin søndag!
Har fått mange spørsmål angående hvordan kyllingsuppe jeg har brukt og hvor jeg kjøper den. Kyllingsuppa heter "Campbells". Jeg bruker å kjøpe den i Sverige, men dem har den på Coop og Meny her hjemme også.
SvarSlettLykke til :-D
Mona