EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

mandag 27. mai 2013

Finnskogen og Flommen!


Halloooooooo :-D Håper dere har en fin mandag der ute!
Her har det ikke blitt gjort så mye i dag.... Jeg og modern fant ut at vi skulle ta en svipp tur over grensa til Sundelins Handel. Ligger bare i enden på gata her jeg bor hi hi hi hi....  ;-) (Noen mil her fra da, men likevel i samme gate!) På veien tilbake stoppet vi opp på "Tanken" på Svullrya for å ta en kopp kaffe og noe godt å bite i :-)


"Tanken" er Finnskogen Kro og Motell. Det er her det skjer;-) Programmet for sommeren på "Tanken" finner dere HER. Det er muligheter for overnatting av forskjellige slag for de som måtte ønske å ta turen til Finnskogen. Oddvar Neby som driver "Tanken" har også en butikk med brukt og antikk + at han holder auksjoner.


Jeg måtte så klart inn å kikke på hva han hadde fått inn ;-) Han får påfyll av brukte og gamle ting hele tiden, så man kan jo finne noe spennende!!! Det gjorde jeg jo så klart nå også ;-) Skal få se i et innlegg senere hva jeg ble den lykkelige eier av :-D


Inne på området til Finnskogen Kro og Motell finner du også et rikt dyreliv like ved lekeplassen til barna :-)
Her på Finnskogen er vi ikke utsatt for flom heller!På vei hjem fra jobb i går, stakk vi innom Frognerstrand Camping som ligger ved Glomma...... Flommen har herjet rundt omkring her i Norge i disse dager og tatt med seg hus, veier, jernbane og alt den har møtt på :-( Jeg føler virkelig med de som har blitt rammet av flommen. Det er helt uvirkelig hva vannet klarer å gjøre.... For noen krefter!
Funnefossen som ellers er liten, flyter utover alle grenser :-/ Vi er heldige vi som ikke er berørt av flommen. Burde vel egentlig sette mer pris på det vi har! Når vi ser hva naturkreftene kan gjøre. Ikke klage fordi vi må kjøre en mil ekstra for å komme oss på jobb pga flommen. Det blir vel det vi kaller bagateller å klage over vel :-P

Ønsker dere en fortsatt fin mandag og husk på å sette pris på det dere har!

Klem Mona

1 kommentar:

 1. Godt i ikke bor der. Hold da op hvor er det synd for dem på campingpladsen og dem der bor omkring.
  Det er utroligt hvilke kræfter naturen har, men flotte er billederne af vandet :)

  Sikke skønne billeder af dyrene :))
  Ja, du tager altid så fine billeder og jeg nyder at kigge forbi din blog. <3

  Ha' en dejlig dag søde.
  Stort knus
  Birgitte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...