EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

lørdag 18. januar 2014

Ting jeg sanket inn på Auksjon

En liten tur innom for å vise dere noen av tingene jeg sanket inn på auksjonen jeg var på i begynnelsen av desember! Dere kommer sikkert til å se mer av disse tingene etter hvert på bilder senere også + flere av tingene jeg ikke har med på bilder enda...... Tisse potte! Denne er vel blitt brukt av en liten rumpe :-D Jeg hadde hatt store problemer med å bruke denne ;-)


Smørkinne! Kjekt å ha :-D Har lurt litt på om å male den hvit og bruke den til golfkøller eller paraplyer.... Tiden vil vise hva det blir til ;-)


En vekt! Alle som kommer inn her må veie seg hi hi hi hi :-D Den viser opp til 125 kg...... Er det noen der ute som vet hva denne er blitt brukt til?Å så var det navnet på dette møbelet her da, som jeg aldri husker navnet på!!!!! Slik er det når man har passert 40, å begynner å bli gammal og sliten :-D Det har havnet på rommet til eldste mann foreløbig, som nattbord.I tillegg fikk jeg med meg en pappeske med bøker! (Kan få bruk for dem hi hi hi hi....) Et lite bord som venter på noen malingstrøk..... En stor vin ballong i kurv. Skøyter.... En visp og en tjære butt. Mannen i huset var like imponert som vanlig ;-) Nå er han i Zakopane i Polen å ser på hopprenn. Lurer på om han finner noe spennende til meg der..... Sist han var på gutte tur kom han hjem med Green Gate til meg :-D

Nå skal jeg bare kose meg i sofaen resten av kvelden med styringa over fjernkontrollen her :-D

Ønsker dere en riktig fin lørdags kveld <3

Klem Mona

1 kommentar:

  1. Åååå mange skatter du har fått kloa i!!!Ååå'er litt av misunnelse,ikke så mye sånt å få tak i på mine trakter :/
    Skjønner godt du er fornøyd og skal kose deg resten av kvelden;)
    Tove :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...