EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

mandag 22. april 2013

Ny uke og nye muligheter.... Å mandagen er allerede snart over :-) Det kribler i kroppen om dagen!!! Det må være på grunn av at våren er her :-D Snøen er borte, sola har kommet, fuglene kvitrer, å jeg kan se at det spirer i bedene på noen steder, en sommerfugl har jeg sett og jeg er så lykkelig :-D Selv om det blåser her om dagen, så gjør ikke det så mye når jeg vet at våren er her :-D


Min bedre halvdel, ektemann og mannen i mitt liv har vært på guttetur til Tyskland i helgen, å se hva han hadde kjøpt til meg hi hi hi hi.... Han på tur med 13 andre mannfolk har tid til å kjøpe Green Gate!!!! Skulle nesten tro han var ute etter noe spesielt hi hi hi hi ;-) Han hadde vist fått noen kommentarer fra de andre gutta hi hi hi.... En hadde vist tenkt å komme på Te en dag :-D





Han mente jeg ikke hadde noe av dette i fra før! Det har bare stått noen kopper, boller osv i tallerken hylla vår ei stund!!!!! (Er ikke enkelt for mannfolka å få med seg alt.) Men pytt pytt hvem har ikke bruk for flere te kopper :-D Seks er bedre en to i den lekre Candy Mint serien, å te kanna hadde jeg ikke ifra før :-D Må si jeg er mektig imponert over min kjære :-D Etter alle disse år, så klarer han fortsatt å overraske meg ;-)


I helga plantet jeg om noen av urtene jeg kjøpte med meg fra Hagemessa. Tenkte dem hadde større muligheter for å klare seg!!!! Jeg bruker ikke å være flink til å holde liv i urtene jeg kjøper :-/ Håper det er større muligheter nå hi hi hi.... til dem blir plantet ut i hagen.


Å her blomstrer den ene urten!!!! Det skal den vel ikke gjøra!!!! Er det bra det da!!!! HJELP noen der ute i den store verden..... Skal alt med blomster knipes av?????



Gressløken ser ut til å trenge en ordentlig klipp også ha ha ha ha.... Helt klar for bruk :-D




Så får vi se da hvor lenge denne blir stående her!!!! 
Tips fra dere om hvordan jeg skal klare å holde liv i disse urtene mottas med stor TAKK :-D

Ønsker dere en God Natt ;-)

Klem Mona

2 kommentarer:

  1. Sikke en sød mand du har, sådan at komme hjem med Greengate til sin søde kone :-)) <3
    Hvor er du heldig :)

    Sikke fine billeder du har på bloggen og jeg håber foråret snart kommer til dig og sneen smelter, så dine fine planter kan komme udenfor :)

    Kæmpe knus
    Birgitte

    SvarSlett
  2. Så koselig å få gave av sin kjære =)) Jeg skal holde meg langt unna å gi råd om plante og urtestell tror jeg...har bare tidvis hellet med meg. Det er nok mange hageproffer som kan gi deg nevenyttige råd her i bloggeland, får bare håpe de titter innom deg.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...