EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

søndag 24. mars 2013

Høna & Hanan

Ååååå for et strålende vær vi har :-D Men så sliten jeg blir av all den friske luften..... Jeg er så trøtt zzzzzzzzz Kommer inn og spiser en god middag etter en dag ute, tar knekken på en gammal krok ;-) Lurer på hvordan jeg blir etter en dag på ski på fjellet!!!! Sovner før middag ;-)


Jeg fant jeg fant..... Hadde helt glemt hvordan påske pynt jeg hadde liggende hi hi hi... Disse to minner meg faktisk litt om meg selv og mannen i mitt liv fnis fnis.... Myke, deigete, spinnville og kakler begge to :-D

Denne kaninen her og eggene hadde jeg aldri kommet til å savne!!!! Kan ikke huske at jeg har kjøpt dette hi hi hi hi hi... Er det flere som kjenner seg igjen? Slik blir det når jeg rydder det bort i esker og setter det på loftet! Jeg er da vel aldri på loftet å kikker ;-)


Ønsker dere en fortsatt fin påske med masse appelsiner, sjokolade og SOL :-D Nå skal høna slenge seg i armkroken til hanan å kakle litt ;-)

Klem fra Høna

2 kommentarer:

 1. Hejssan!
  Tack för titten in på min finska blogg(Erican vaaleita unelmia). Skriver också på svenska en blogg http://ericashus.blogspot.fi/ titta gärna in där :)
  Vilka tjusiga påskpynt.
  Ha en fin ny vecka.
  Kram Erica

  SvarSlett
 2. Så fint herren og fruen sidder i solen ;-)) hi hi.
  Dejligt i har sol, men det har vi også og det er skønt :-)

  Håber snart at frosten går væk så jeg komme i haven.

  Ha' en fortsat god dag.

  Rigtig god påske søde Mona.
  Stort knus
  Birgitte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...