EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

søndag 8. desember 2013

Bling Bling

2 Advent er snart over..... Her har dagen bestått av pepperkakebaking, pynting med nisser, bling bling og "rebbing" av juletrær ;-) Fint når man har juletrær rett utenfor døra og man trenger litt granbar...... Bare gav beskjed til "gubben" at det stod et gran tre han måtte hogge ned til våren pga at jeg har "rebbet" det for kvist :-D Han kikket bare dumt på meg hi hi hi....



Litt mer bling bling kuler har kommet opp :-) Noen henger oppe hele året, mens det er noen som det er litt mer jul over synes jeg!







Vi har tatt inn juletreet allerede i dag! Junior har mast i en hel uke allerede hi hi hi... Så da bar vi det inn. Det er to som virkelig lurer på hva vi har tatt inn her..... HJELP...... kommer dette til å stå like til jul? Dem ligger allerede inne i treet!!! Tror vel vi har tatt inn ei buske dem kan klatre i he he he.... Godt treet vårt er av plast ;-) Da gjenstår det å se om det noe igjen av juletreet når jula kommer :-D Glitteret henger på halv tolv allerede hi hi hi... Kanskje det blir et nytt tre på meg neste år ;-)

Juleklem fra Mona

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...