EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

tirsdag 24. desember 2013

Jul i kjøkken

Nå er lille julaften allerede over....... WOW sier jeg bare!!!! Vi går å venter og venter og plutselig så er dagen som alle venter på allerede der :-D Her i huset ligger alle og sover.... minus meg da, som sitter her og blogger ;-) Jeg skal snart være nissen som fyller julestrømpene med noe spennende hi hi hi.... Den må henge ved sengen når dem våkner ;-)


Knipset noen bilder før vi fikk koselig besøk av våre foreldre og en god kamerat <3 Det er tradisjon er i huset at det er juleskinke på lille julaften <3 Å vi nyter den i godt selskap ;-) Det har vært en koselig kveld for oss alle :-D Nå er vi klare for julefeiring her hos familien Kork hi hi hi... Her er noen bilder fra kjøkkenet vårt! + et fra gangen!

Denne nydelige rosebuketten fikk jeg av mannen i midt liv i dag :-D Han hadde vist spurt i blomsterbutikken om dem holdt seg i julestrømpa til i morgen tidlig hi hi hi hi.... Fikk strømpa mi en dag for tidlig jeg da :-D Skal ikke fortelle dere hva han får i strømpa si!!!! Det passer seg ikke her på bloggen hi hi hi hi hi hi....... ;-)

Ønsker dere en RIKTIG GOD JUL <3

Juleklem fra Mona

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...