EN BLOGG OM HVERDAGSLIV, INTERIØR, HAGE, REISER & HOBBY


Julen 2014

Julen 2014

mandag 2. desember 2013

Jul & Ny Seng

Juhuu... Stikker innom en tur i dag også :-) Prøver å glemme kaoset her hjemme for en liten stund....
Eskene med julepynt som flyter rundt! Mannen i huset som krabber rundt på alle fire og prøver å lage en ny senge gavel!!!! (Å fiiii som han strir....) Kattene som spiser blomster og spoler jorda ut av blomsterpottene!!!! Junior som har TVèn på fult volum!!!! HJÆLP..... Gi meg kraft og styrke så jeg kommer meg gjennom denne uka her..... (Har fortsatt 4 dager med kurs igjen.)


Grunnen til at mannen i huset strir så fælt om denne sengegavelen slik helt plutselig, er at vi har bestilt oss ny seng som ikke skulle ha ankommet før om ca 2 uker! Helt utrolig :-D (Julegave til oss selv i år.)


Nå skal vi vist tilbringe julen i ny seng, å bare slappe av etter det mannen sier hi hi hi..... Vi har snakket om ny seng i over 5 år nå, så dere kan vel tenke dere hvordan madrassene vi ligger på er i dag!!!! Etter at vi bestilte oss ny seng, har ikke mannen min snakket om noe annet ;-)


Så mens jeg planlegger jule stæsjen, så strir han gjemt og trutt om den nye senga vi venter på......


Ny madonna, juleblomster, maileg nisser, green gate og lys over kjøkkenbordet bryr han seg lite om! Nå er det ny seng som gjelder :-D (Lysene over kjøkkenbordet kommer fra Ikea.)


Nå har han festet ei hodelykt på hode og er på vei ut for å pusse ei gammal dør..... Plank til hylle og listverk til pynt har han også funnet frem! Tenk om han hadde vært like ivrig her hjemme bestandig hi hi hi hi....


Da gjenstår det bare noen malings strøk når han er ferdig. Lurer på hvem som må gjøre det???? Dumt spørsmål vel hi hi hi.... Skal helst ha det ferdig malt til han kommer hjem med senga i morgen ettermiddag/kveld.... Det er ikke mulig!


Senga vi har bestilt oss skal vist være best i test! Svane zefir :-) Så nå skal vi ligge på gele......

Forundrer meg ikke om vi får så vondt i ryggen, at vi ikke tar oss ut av senga igjen. Vi som er vant til å ligge på utslitte madrasser ha ha ha :-D
Slik ser senga ut, men med hvit sokkel og Crevin Ivory trekk. Det blir sikker så bra så :-) Bare vi får senga og sengegavelen på plass..... Å mannen i huset får lagt seg :-D Da skal jeg nyte stillheten med en kald øl og jule stæsjen min ;-)

Klem Mona :-D

1 kommentar:

  1. Blir helt sikkert knall med ny seng, men forbered dere på å bli litt støle og få noen vondtèr i ryggen de første ukene. Tok ca 3 uker for oss å vende oss til ei ny seng, så ikke fortvil om ryggen blir litt kranglete de første ukene. Det går over :).

    Koselige bilder du viser fra kjøkkenet ditt :).
    Ha ei fin advent. Klem fra Lise

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...